AKTUELNO

Veče puno noviteta.

Iako se rijaliti "Zadruga" završio pre više od mesec dana, učesnici koji su obeležili ovaj zabavni program, ne prestaju da intrigiraju javnost. Večeras vas očekuje uzbudljivo veče uz televiziju Pink, jer sledi još jedno izdanje emisije "Zadruga - narod pita".

Foto: Pink.rs

Voditeljka Dušica Jakovljević se u punom sjaju vraća u studio, a njeni večerašnji gosti će biti predstavnici "sedme sile", koja je svih prethodnih meseci pomno pratila i komentarisala dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji, novinari će diskutovati o svim aktuelnostima koje se tiču bivših zadrugara. No, to nije sve. Budući da je prva rijaliti mama, Miljana Kulić priredila slavlje u rodnom gradu Nišu, povodom rođenja svog prvenca Željka, u toku emisije ćemo imati uživo uključenja sa ove proslave.

Foto: Printscreen Instagram

A pored ovoga sigurno će biti reči i o još uvek zakonitim supružnicima Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću koji će se sastati sutra u sudu, kako bi okončali svoj brak.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pročitajte još: RANKOVIĆ POBEGAO DALEKO OD SRBIJE I TEODORE! Goca progovorila o Anđelovoj PREVARI, pa otkrila šta misli o njegovoj fotografiji sa maloletnicom! (VIDEO)

Zato ne propustite još jedno izdanje emisije "Zadruga - narod pita", koja će se emitovati oko 23 časa i imajte sve informacije iz prve ruke.

D. B.

#Dušica Jakovljević

#Miljana Kulić

#Zadruga - Narod pita

'