AKTUELNO

Pevačica stigla na proslavu Tarinog rođendana sa plišanom igračkom i balonom u rukama.

Popularni bračni par sa javne scene Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta danas su u crkrvi Sveta Petka krstili svoju jedinicu Taru koju su prošle godine dobili u avgustu mesecu. U to ime je priređeno slavlje kome su prisustvovali mnoge ličnosti iz sveta estrade.

Foto: Printscreen Youtube

Mama i tata su odlučili da ovaj dan obeleže samo uz najbližu rodbinu i prijatelje, među kojima su se našle i kolege Goga Sekulić i Aleksandar Sale Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, a njih dvoje su imali posebne želje i čestitke za malu Taru.

Foto: Pink.rs

Budući da će se i Goga uskoro ostavariti kao majka, ona je za portal Pink. rs podelila kako se oseća kao trudnica, ali i šta ima da poruči slavljenici. Takođe, ona je u rukama donela balon i ogromnu plišanu igračku kojom će mala Tara sigurno biti oduševljena.

Odlučila sam da ne budem više lenja trudnica... imala sam mučnine, više ih nemam, osećam se sjajno... Želim da mi Tara bude snajka, mnogo je lepa i to sam govorila i Ani da se orodimo pre nego što se porodila - poručila je Goga Sekulić.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ONO ŠTO IMAJU DA KAŽU NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Njih dvoje su spremni da večeras naprave pometnju u emisiji ZADRUGA - NAROD PITA! (FOTO)

Sale je došao sam kako bi ispratio ovaj poseban događaj za Anu i Rastu, a evo šta je imao da poruči ponosnim roditeljima.

Da je Bog čuva i da bude zdrava mala Tara... Biti roditelj je nešto najlepše u životu... Pred Rastom i Anom je baš lep period - rekao je Sale.

Foto: Pink.rs

Pored Goge Sekulić i Saleta Tropika, na slavlje su stigli i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Alen.

S. K. / D. B.

#Ana Nikolić

#Goga Sekulić

#Sale Cvetković Tropico

#Stefan Đurić Rasta

'