AKTUELNO

On je njen najbolji prijatelj!

Pobednica prve sezone "Zadruge" ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima, Kristina Kija Kockar na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju svog najboljeg prijatelja.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su se fotografisali u jednom restoranu u centru Beograda, a ispod objave Kristina Kockar svoje pratioce obavestila je ko je momak sa slike.

Foto: Printscreen Instagram

Ja i moj najbolji prijatelj - napisala je Kija, a pored teksta stavila nekoliko uzvičnika i srce.

Mladić koji je skrenuo veliku pažnju devojaka svojim fizičkim izgledom je Vićentije Darijević, inače advokat Kristinije Kije Kockar koji se pre nekoliko nedelja našao zajedno sa Kijom i Slobom na istom mestu, kako bi Radanović potpisao papire za postupak razvoda braka od supruge koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga".

Podsetimo, pesma Kristine Kije Kockar i grupe Ministarke "Ne vraćam se na staro" nedeljama obara sve rekorde slušanosti, a pobednica "Zadruge" skoro svakoga dana nastupa, međutim uvek nađe vremena za svoje drage osobe. Tako se nedavno sastala i sa Lepim Mićom, koji joj je bio velika podrška u Beloj kući, a to je takođe Kija podelila na Instagramu.

PROČITAJTE: DALEKO OD OČIJU, DALEKO OD SRCA: Posle raskida sa Teodorom, Anđelo napustio Srbiju! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'