AKTUELNO

Radanović nije u mogućnosti da se odazove pozivu, ali je Miljani dao jedno obećanje.

Bivša učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Miljana Kulić pre oko nedelju dana na svet je donela dečaka kojem je još ranije odlučila da da ime Željko. Ona uživa u prvim danima majčistva, a uveliko organizuje veliku proslavu povodom rođenja naslednika.

Naime, kako smo saznali, Miljana je imala veliku želju da goste na ovoj proslavi uveseljava upravo njen bivši cimer iz Bele kuće, Pinkova zvezda Slobodan Radanović, međutimon nije u prilici da novopečenoj mami ispuni ovu želju iz opravdanih razloga.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: NIJE TI BILO DOVOLJNO ŠTO SAM TE PRIJAVIO? Sloba VAN SEBE, ona ga UHODI!

- Miljana je zvala Slobu da joj peva na proslavi povodom rođenja sina, međutim on nije u mogućnosti da se odazove ovom pozivu. Sloba ima unapred zakazane nastupe, pa neće moći da dođe, ali je obećao Miljani da će prvom prilikom kad bude bio slobodan da poseti nju i bebu u Nišu - otkrio je za Pink.rs izvor blizak Kulićevoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Miljanu koja nam je naša saznanja i potvrdila.

- Sloba nažalost nije u mogućnosti da dođe na proslavu, ali mi je rekao da će čim bude bio slobodan doći kod nas da vidi bebu. Žao mi je što neće moći da dođe u ponedeljak, ali biće prilike da uživamo u njegovom glasu - rekla je Miljana za Pink.rs.

Foto: E-stock

Autor: M. K. ; V. T.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'