AKTUELNO

Zabrinuta za zdravlje svog naslednika.

Miljana Kulić, bivša učesnica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", prošlog petka je postala ponosna mama i na svet donela dečaka po imenu Željko. Kulićeva ne može da sakrije svoju sreću, pa od prvog dana doji svoga sina i ne odvaja se od njega.

Foto: Pink.rs

Novopečena mama je juče napustila porodilište zajedno sa sinom u naručju, i konačno je dočekala da ode u svoj porodični dom i svog prvenca spusti u krevetac.

Miljana je priznala da je zabrinuta za bebino stanje. Ona je, iz preventivnih razloga, zatražila od lekara da pregledaju njenog sina, kako bi se uverila da je njegovo zdravstveno stanje u najboljem redu.

Tražila sam da mu urade kompletnu krvnu sliku, ultra zvuk glavice, stomaka i srca. Pluća da mu poslušaju, ja sam hipohonder i mnogo sam se plašila i za sebe i za njega tokom trudnoće. Ipak sam ja bila u rijalitiju, u zatvorenom prostoru i nisam bila pored mame - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Novopečena mama je presrećna što je sada u krugu svoje porodice koja joj maksimalno pomaže da na pravi način gaji svog sina.

Mnogo mi je nedostajala mamina čorbica, kuvanje njeno. Najviše volim da jedem kad moja mama to sprema, ali ja sam sve to nadomestila vitaminima koje su mi slali roditelji - kaže učesnica rijalitija, koja je odahnula kada joj je potvrđeno da je sa bebom sve u najboljem redu.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: PSIHIJATAR JOJ JE BIO NEOPHODAN POSLE RASKIDA SA SLOBOM: Luna OTKRILA kako joj je lekar pomogao da prebrodi DEPRESIJU! (FOTO)

Pink.rs

#Miljana Kulić

'