AKTUELNO

Slave daleko od očiju svih.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", nedavno je ukrstila glas sa ženskim sastavom "Ministarke" i snimila singl "Ne vraćam se na staro", koji je već postao veliki hit.

Ova pesma ima neverovatnih osam miliona pregleda na Jutrubu, a Kija trenutno boravi u Crnoj Gori, gde redovno nastupa i oduševljava publiku svojim glasom, ali i pojavom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina je odlučila da je pravo vreme da napravi pauzu od poslovnih obaveza, a ujedno i proslavi veliki i, donekle očekivan, uspeh svoje prve pesme, te je izašla na večeru.

Njoj su društvo pravili kompozitor i producent Filip Miletić, koji je i tvorac njene prve numere, i nepoznati muškarac, najverovatnije njihov poslovni saradnik.

PROČITAJTE JOŠ: ISPAO JE LAF, IZVINIO SE, ON JE ZVEZDETINA! Posle Lukasovih ŽESTOKIH UVREDA upućenih Slobi, evo šta Radanović misli o njemu! (FOTO)

Uz večeru pored mora i pokoju čašicu pića, njih troje su, u intimnoj atmosferi, proslavili ovaj uspeh, a Kija je fotografiju odmah podelila sa svojim pratiocima na Instagramu i izazvala opšte oduševljenje.

R. L.

#Filip Miletić

#Kristina Kockar

'