AKTUELNO

Crno na belo.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", trenutno boravi u Crnoj Gori gde ima nekoliko zakazanih nastupa.

Vreme između poslovnih obaveza ona koristi za druženje sa dragim ljudima, a tako je bilo i prethodne noći. Ona je nastupala sa "Ministarkama", a u poznati noćni klub u Budvi došao je i njen još zakoniti suprug, Slobodan Radanović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako su svi mislili da će Kija i Sloba vreme posle nastupa provesti zajedno, to se nije desilo i svako je otišao na svoju stranu.

Kristinin prijatelj iz rijalitija, novinar Milan Milošević, podelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa njom uz poruku "Buđenje".

PROČITAJTE JOŠ: POMIRENJE NA POMOLU? Ivan OTKRIO da je u stalnom kontaktu sa Miljanom, pa priznao zašto joj je poklonio 27 RUŽA! (VIDEO)

Izgleda da je Kija prespavala kod Milana, ili on kod nje, te su zajedno nastavili da uživaju i u ovom danu. Iako je Kristina pokušala da ostane zagonetna i da nikome ne otkrije sa kim se budi, Milošević ju je odao.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'