AKTUELNO

Rekao je sve što mu leži na duši.

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar odlučila je da svoju karijeru usmeri ka muzici, a u tome je i uspela. Pre nekoliko dana je održala svoj prvi nastup na jednom od prestoničkih splavova, a potom i na crnogorskom primorju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kija je sinoć nastupila u jednom budvanskom lokalu sa grupom Ministarke, a ono što je veliku pažnju na društvenim mrežama privuklo jeste da je Sloba Radanović došao da je podrži.

Foto: Printscreen Instagram

Ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa pevačem kako bi saznala da li je ovo znak da je pomirenje blizu ili je posredi nešto drugo. Prema Slobinim rečima, on je otišao u Budvu da se odmori, ali i da se vidi kako se Kija snalazi na sceni.

Nikakvo pomirenje nije na pomolu. Otišao sam da čujem kako zvuči i uživo. Baš me zanimalo. Šta god da pričaju ja njoj želim dobro. Dobra je bila atmosfera. Fino rade, fino zvuče - rekao je Sloba.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

Sloba je pokazao da ima manire i poneo se veoma džentlmenski prema Kockarevoj, ali i devojkama koje su sa njom nastupale, poklonio crvenu ružu.

Poklonio sam ruže svim devojkama koje su se tu našle. I Kiji naravno. Mislim da tu ne postoji ništa loše. Posle nastupa nismo ništa pričali, samo se zahvalila za ruže i svako je otišao svojim putem - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PONOSAN NA SVOJU SUPRUGU! Sloba snimao Kiju sve vreme na nastupu, NIJE MOGAO DA ODVOJI POGLED OD NJE! (FOTO)

D. B.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'