AKTUELNO

Ne skidaju osmeh sa lica.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" izneli sav prljav veš iz svog braka, a po završetku istog sklopili dogovor da potpišu papire za razvod, što su i učinili. Uprkos svemu ovome čini se da se oni i dalje tajno viđaju.

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs

Ono što je poznato jeste da se njih dvoje povremeno čuju, ali kako kažu isključivo razgovaraju o poslovnim planovima. Međutim, fotografije koje su isplivale na Instagramu govore da su se oni sreli u Budvi.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanule su fotografije na osnovu kojih možemo zaključiti da su Kija i Sloba na istoj lokaciji u Budvi, u jednom poznatom tamošnjem lokalu.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: TEODORA POLUDELA ZBOG OVOGA! OTKRIVAMO: Goca Džehverović se TAJNO SASTALA sa Anđelovim ocem, evo o čemu su razgovarali! (FOTO)

Ako je suditi na osnovu fotografija, Kija i Sloba uživaju na crnogorskom primorju. S obzirom na to da je Kockareva otišla na tu destinaciju kako bi održala svoj nastup, ostaje da saznamo da li ju Sloba došao da je podrži ili se sasvim slučajno našao tu.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'