AKTUELNO

Da li će doći na dogovoreno mesto?

Kristina Kija Kockar, pobednice prve sezone "Zadruge", gostovala je sinoć na TV Pink i tom prilikom, u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, otkrila mnoge stvari iz svog života koje interesuju čitavu javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" srela je Kiju po završetku programa, a ona je ekskluzivno pokazala poruke koje je razmenjivala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Oni su pitali jedno drugo šta rade, a zatim je razgovor postao mnogo zanimljiviji. Sloba je rekao da se vraća sa nastupa i da će doći 7. što verovatno znači da će se pojaviti na sudu, kada im je zakazan razgovor povodom razvoda.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina se potom zbunila, te je "progutala" slovo pri pokušaju da obavesti svog supruga da je na probi. Ona ga je pitala i da li će doći na njen nastup koji će održati sa Ministarkama, što je definitivno dokaz da Kockareva još uvek želi da vidi Slobu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ŽELEO DA SE SVE SAZNA! Dok je Kija u emisiji iznosila detalje razvoda, OGLASIO SE SLOBA! (FOTO)

Kija je navela da mu je rekla da slobodno može doći u klub u kome će ona pevati, iako to ranije nije želela. Da li će se Radanović tamo pojaviti, ostaje nam da saznamo.

Kompletno današnje izdanje "Premijere" sa još mnogo zanimljivih priča pogledajte u nastavku.

R. L.

#Kristina Kockar

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'