AKTUELNO

Ostala je čvrsto pri svojoj odluci.

Voditelj i urednik emisije "Premijera Vikend specijal" Ognjen Nestorović danas je ugostio Kristinu Kiju Kockar, pobednicu prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Bivša zadrugarka otkrila je u kakvim je odnosima sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, sada kada su predali papire za razvod braka.

Foto: TvPink Printscreen

Jako sam se razočarala, videla sam sve šta je on meni pričao, njegova porodica i prijatelji. Uveravao me je da se posvađao sa pola porodice i prijatelja zbog mene. Ali ja ne mogu da zaboravim šta mi je učinio. Čitam komentare fan grupa i moram da stavim tačku na to, mi se razvodimo, potrebno je da formalno odemo kod sudije. Niti živimo zajedno, niti se viđamo, vidimo se poslovno. Ne vraćam se na staro, razvodim se. Zapratila sam ga na Instagramu, kada sam videla koga je otpratio, i uspostavili smo dobru komunikaciju. Shvatila sam da nema potrebe da se nerviram, niti da budemo u lošim odnosima - rekla je Kija.

Ona je otkrila i sa kojim zadrugarima se još uvek druži i čuje. Kockareva je naglasila da se "njihov čopor" još uvek drži i da su njena prijateljstva iz rijalitija osptala i nakon napuštanja Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUKA PRVI PUT VIDEO ĆERKU KATJU POSLE TRI MESECA, a evo šta je o tome rekla Nataša Bekvalac!

Moj čopor se drži još uvek, pozdrav za njih. Gledala sam sinoć emisiju sa Zoricom, Mićim i Zoranom. Nije tačno da se ne čujem sa Anom, meni je Slobodan javio da je ona kod njega u spotu. Znam da su mnogi to osudili, ja to nisam gledala tako. Ona je profesionalna, tako da sam znala za to. Čujem se sa Matorom, Sanjom, Teodorom, Anđelom, Saškom, sa celim čoporom i veliki pozdrav za njih - istakla je Kockareva.

R. L.

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

'