AKTUELNO

Ništa od razvoda?

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima nakon što ju je suprug, Pinkova zvezda, Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je odnela pobedu u "Zadruzi" dok je Sloba završio kao četvrtoplasirani u superfinalu ovog programa. Po napuštanju Bele kuće, supružnici su potpisali papire za razvod braka, a zatim je sve predato u sudsku proceduru.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavilo nešto što je bez razmišljanja potvrdilo da su Kockareva i pevač odlučili da spuste loptu i zakopaju ratne sekire.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: PROPALI SU OD TE BOLESTI! Sarapa žestoko opleo po svojim KOLEGAMA, pa priznao: TREBA DA SE OBRATE STRUČNJACIMA! (FOTO)

Naime, na njih dvoje su na Instagramu "zapratili" jedno drugo nakon što su izašli sa luksuznog imanja nadomak Beograda. Zatim su se, usled razmirica i nesuglasica "otpratili". Sada su Kija i Sloba ponovo "zapratili" jedno drugo na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram

Njihovi fanovi su uvereni da je ovo siguran znak da će Kristina i Radanović pokušati da reše sve nesporazume i da će dati još jednu šansu svom braku i ljubavi koja je trajala pet godina.

Da li je ovo zaista znak da će se Kija i Sloba pomiriti, ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'