AKTUELNO

Povod je koncert u Bajinoj bašti.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras peva u Bajinoj Bašti i noć pod vedrim nebom posvetila svima onima koji su došli da isprate njen nastup.

Foto: Pink.rs

Naime, Ceca je večeras nastupala pred mnogobrojnom publikom povodom manifestacije pod nazivom "Drinska regata" koja se oboležava po 25. put, a najveća atrakcija jeste spust rekom od podnožja Perućca do Rogačice, koja će biti održana sutra.

Foto: Pink.rs

Ceca je svojom pojavom na ogromnoj bini izazvala gromoglasan aplauz 25.000 ljudi koji su došli da je slušaju. Ovime je oboren rekord prisustva ovoj manifestaciji.

Foto: Pink.rs

I mladi i stari su pohrlili na Cecin koncert, a zbog toga je nastao i veliki haos u saobraćaju, a gužva u ovom gradu je, prema rečima meštana i organizatora ove manifestacije, neviđena. Kolone automobila su se protezale čak do Valjeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DVE KOCKE ŠEĆERA: Seka i Veljko UŽIVAJU U ŽIVOTU, a nećete verovati GDE SU ODVELI SINA! (FOTO)

Ceca je tokom današnjeg popodneva objavila fotografiju na svom Instagram nalogu kojim je obavestila svoje fanove gde je večeras mogu slušati. Sigurno je da će pevačica napraviti pravi spektakl i prirediti nezaboravno veče svim prisutnima, jer je već na samom početku atmosferu dovela do usijanja.

Foto: Printscreen Instagram

D. B.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'