AKTUELNO

Sve na izvolte!

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", završen je pre mesec dana, ali se pompa oko ovog šou programa, koji je oborio sve rekorde gledanosti, još ne stišava.

Mediji i verni gledaoci prate svaki korak bivših stanara Bele kuće. Baš iz tog razloga zadrugari moraju voditi računa o svakom svom potezu, ali Maci Diskreciji to nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSTALO JE NEIZDRŽIVO! Ćutala je devet meseci, a sada je Seka otkrila koji ZADRUGAR ju je zasmejavao do suza! (FOTO)

Naime, ona je izašla u jedan klub u kom je nastupala Rada Manojlović i svu pažnju privukla na sebe kad se pojavila u srebrnoj haljini koja je malo toga ostavljala mašti na volju. Iako su njeni intimni delovi bili skriveni ispod haljine, to nije dugo potrajalo.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Maci je haljina, ispod koje nije nosila donji veš, skoro potpuno spala, te je u prepunom klubu sevnula Diskrecijina zadnjica.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Međutim, ovo nije previše poremetilo bivšu zadrugarku koja je haljinu namestila u prvobitni položaj i nastavila da uživa u provodu.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'