AKTUELNO

Kako će se ovo odraziti na njenu karijeru?

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan pustila je mašti na volju, pa je za svoje potrebe osmislila kampanju za najnoviju liniju parfema fotografišući njihove bočice na svojoj izvajanoj zadnjici. Kako tvrde američki mediji, na tom proizvodu zarađuje nekoliko miliona dolara u minutu.

Kim je imala i više nego uspešan biznis jer je prodajom ovog parfema zarađivala milione, ali je njenoj sreći došao kraj. Naime, starletu je tužila kompanija "Vibes", jer je, kako ističu, ukrala njihov logo koji su registrovali 2012. godine.

Tražimo odštetu i nalog koji bi sprečio rijaliti zvezdu da i dalje prodaje te proizvode i da se unište parfemi koji nisu prodani - rekli su iz kompanije.

Starleta se još nije oglasila povodom tužbe, a ako je verovati američkim medijima, ovo će joj umnogome naštetiti, jer je zarađivala velike sume novca za samo nekoliko minuta.

Pročitajte još: STROGA MAJKA! Rada Radenović progovorila o vaspitanju sina: NEKO SAM KO INSISTIRA NA PRAVILIMA! (VIDEO)

Kako će se ovaj potez odraziti na starletinu karijeru i da li će joj umanjiti visoki budžet i lagodan život na koji je navikla ostaje da saznamo.

D. B.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'