AKTUELNO

Čvrsta ruka!

Na TV Pink nedavno je počela da se emituje druga sezona emisije "Rada sam" koju vodi voditeljka Rada Radenović, a ona je i te kako bila spremna da svoje goste "rešeta" o svim temama koje interesuju javnost.

Foto: RTV Pink

Pevačica se u današnjem izdanju emisije "Premijera" osvrnula na svog sina Petra, koji je sada završio drugi razred, i otkrila kako utiče na njegovo vaspitanje:

Samo imam onaj strah da mi se ne otme kontroli! Pošto ja smatram da imam kontrolu nad njegovim životom još uvek. On je kao i svi dečaci, temperamentan, živ, radoznao, ja volim te njegove osobine i podstičem ih. Neko sam ko insistira na pravilima, da dete ima obaveze pa tek onda neka prava. Završio je drugi razred, prošao je odličan, ali ja mislim da uvek može bolje, ne zato što sam ja nešto ambiciozna, nego mora da se održava to neko znanje i da se uči non-stop.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka je trenutno solo, ali zbog toga ne pati.

Udvara mi se neko, okej, ja sam se uvek radovala udvaranju u smislu da sam uvek pozdravljala pozitivno ljudsku želju i momenat kada neko smogne snagu da svoje želje ostvari. Imala sam, ne mogu da kažem kukavice, ali muškarce koji su želeli a nisu uspeli, mnogo puta - iskrena je bila Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Premijera

#Rada Radenović

'