AKTUELNO

Zvezda serije "Za mog sina" iza sebe ima 33 godine sjajne karijere, ali i brak sa popularnim kolegom.

Jednu od najlepoših i najuspešnijih turskih glumica Burčin Terzioglu, publika u regionu imaće priliku da gleda u ulozi doktorke Ajšegul u drami "Za mog sina", koja počinje da se emituje od ponedeljka 23. jula u 22 časa na TV Pink.

Burčin je rođena 1980. godina u Istanbulu, a još kao veoma mala pokazivala je talenat za glumu. Već sa pet godina pojavila se u nekoliko filmova i serija, da bi kasnije upisala studije glume na "Mujdat Gezen Arts Center".

Danas, posle toliko godina, ova popularna glumica kaže da se ne seća baš najjasnije svojih početaka jer je bila mala, ali i da je oduvek znala da će se baviti glumom. Dešavalo se da pravo sa seta dođe kući da proslavi rođendan, da bi se potom vratila na snimanje, te kaže da to nikad ne bi dozvolila svojoj deci.

Za 33 godine, koliko se bavi glumom, Burčin je zaigrala u više od 20 serija i desetak filmova, zbog čega sa pravom važi za jednu od najuspšenijih turskih glumica.

Osim što joj je uloga Ajšegul u seriji "Za mog sina" donela veliku popularnost, Burčin je postala ponosna vlasnica brojnih priznanja. Osvojila je nagradu "YBTB Top Awards of the Year" za najuspešniju glumicu u TV serijama, ali i nekoliko desetina nagrada za glumicu godine i najuspešniju glumicu.

Iako obožava modu, Burčin najviše voli kada je kod kuće, u pidžami i bez cipela sa visokom potpeticom. Velika strast su joj putovanja brodom, ali obožava i da šeta i čita knjige. Ukratko, kada se ugase kamere i kada napusti set, Burčin je žena poput svih drugih.

Jedan od razloga zbog kog ju turska javnost zavolela, jeste i brak sa jednim od najpoznatijih turskih glumaca, Muratom Jildrimom. Njih dvoje su se upoznali na zajedničkom snimanju 2006. godine, da bi se dve godine kasnije venčali. Udaja za nekoga ko je iz iste branše za Burčin je imala i prednosti i mana - imali su razumevanje jedno za drugo i savetovali su se, ali su posao ostavljali izvan svog doma.

Foto: Facebook

Ipak, najzaljubljeniji turski par, kako su ih nazivali u medijima, odlučili su da se razvedu 2014. godine, posle šest godina braka. Ovo je bio veliki šok za tursku javnost, s obzirom na to da nikada nisu pokazali da postoje trzavice u njihovom braku. Iako je Burčin govorila da smatra da je brak sa Muratom za ceo život, 2014. godine su se zvanično razveli, u medijima se nagađalo da je razlog glumčevo neverstvo, ali njih dvoje se, osim zvaničnog saopštenja, nikad nisu oglašavali po tom pitanju.

Samo nekoliko meseci nakon što se razvela od Murata, Burčin se opet dogodila ljubav na setu. Zaljubila se u kolegu Ilkera Kalelija, na snimanju serije "Za mog sina".

Foto: Promo

Popularni glumci upoznali su se u septembru 2014. godine na setu serije "Za mog sina", u kojoj igraju par koji je suđen jedno drugom, ali koji razdvaja podzemlje u koje su hteli to ili ne, na razne načine upleteni. Kada su u tabloidima počele da se pojavljuju priče o njihovoj romansi, Burčin i Ilker su to uporno demantovali, s obzirom na to da nigde nije bilo dokaza koji bi potkrepili ove informacije.

Na njihovim profilima na društvenim mrežama se tek ponekad može pronaći zajednička fotografija, a iako se fanovima to ne dopada, izgleda da su Burčin i Ilker napravili pravi potez sa skrivanjem veze, s obzirom na to da su i dalje u stabilnoj vezi.

Burčin i Ilkera ćete gledati u ulogama Ajšegul i Pojraza već od ponedeljka 23. jula u 22 časa, za kada je zakazano premijerno emitovanje serija "Za mog sina" na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Ilker Kaleli

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#serija

'