AKTUELNO

Njihovo prijateljstvo je definitivno završeno.

Sanja Stanković i Andrijana Radonjić bile su veoma dobre prijateljice u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi". Međutim, njih dve su žestoko zaratile i čini se da nema šanse za pomirenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ove večeri Sanja gostuje sa Jovanom Tomić Matorom u emisiji "Zadruga - Narod pita". Ona nije propustila priliku da prokomentariše svoju bivšu drugaricu.

Ne bih ja ništa komentarisala da ona prva nije rekla da nema potrebu da mi se javlja. Ja sam njoj rekla da je ona meni zarila nož u leđa, ona je meni trebalo da se javi, a ne ja njoj. Ja uvek pružam ono malo zrno dobrote da oprostim, ali to očigledno nije bilo pravo prijateljstvo. To njeno je samo izgovor - rekla je Sanja.

Foto: Televizija Pink

Ona može to da ne podržava, ali da okrene leđa? To je jedna lažna osoba, ne može ona da se predstavi prvim ulaskom ovako, a drugim onako. Ona misli da to za njenu karijeru nije dobro, verovatno i da se njen otac ne slaže sa tim - dodala je Matora.

Bivše zadrugarke su prokomentarisale i Andrijanin raskid sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Ja Andrijanu nikad nisam pljuvala, ona mene jeste u rijalitiju, iza leđa sa njenim taticom. Ja nijednu reč ružnu nisam rekla za nju. Očekivano mi je krah te veze. Đekson mi je skroz gotivan - rekla je Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAD KAMERA NEMA SVE JE DRUGAČIJE: Sara BEZ PARDONA OTKRILA kako ona i Vojke PROVODE NOĆI! (VIDEO)

Nikad nisam videla par koji se kao toliko bori za vezu, ali da nema nikakve hemije, to se nije videlo. On je i sa Minom i sa Jelenom Krunić delovao zaljubljeniji - navela je Jovana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'