AKTUELNO

Može im se!

Jedan od najpoznatijih parova na svetu, Viktorija i Dejvid Bekam, pre nekoliko dana doputovali su u Crnu Goru, gde uživaju porodično u letovanju u jednom luksuznom rizortu na Svetom Stefanu. Međutim, izgleda da se njima tamo dopalo više nego što su očekivali.

Foto: Printscreen Instagram

Kako se navodi, Bekamovi su merkali nekretninu u Budvi i to u jednom luksuznom kompleksu, a za oko im je zapao apartman od 200 kvadrata koji se nalazi na poslednjem spratu.

Boravili su na Svetom Stefanu, ali su obišli najveći deo primorja, naročito im se dopala Budva i raspitivali su se o investiciji u luksuznom kompleksu koji ima i spa centar - rekao je izvor koji je dodao da se Bekamovima veoma dopada Crna Gora jer ih ljudi ne zaustavljaju na ulici.

Ako se pogledaju cene ovih stanova na internetu, može se doći do zaključka da bi Bekamovi za ovu investiciju morali da iskeširaju preko pola miliona evra, pa čak i više. Ali, s obzirom na to da imaju vilu u Kensingtonu, luksuzne vikendice na francuskoj rivijeri i nadomak Madrida i kuću u Los Anđelesu, to za njih sigurno ne predstavlja problem.

Autor: Pink.rs

#Crna Gora

#Dejvid Bekam

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

#stan

'