AKTUELNO

Ne sviđa joj se blogerkina kolekcija?

Pinkova zvezda Sara Reljić je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" uplovila u ljubavnu romansu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, a svoju vezu su nastavili i po završetku ovog zabavnog programa.

Foto: Pink.rs

Osim što njihova ljubav cveta i na polju muzičke karijere je sve u najboljem redu, a njih dvoje takođe i spremaju duetsku pesmu.

Kamera emisije "Premijera" je Reljićevu zatekla u šminkerskom salonu gde se ulepšavala za svoje gostovanje za emsiji "Zadruga - narod pita" u crvenoj, uskoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju. Kada su je upitali da li je ta divna haljina kreacija njene bivše cimerke i zadrugarke Lune Đogani koja je nedavno otvorila svoj butik, evo šta je ona rekla:

Foto: TvPink Printscreen

Je l' vam izgleda kao da je Lunina haljina? Njene stvari su od drugačijeg materijala, ovo je haljina koju mi je tetka iz Australije poslala - rekla je Reljićeva i dodala da nije pozvana na otvaranje butika "Luna Đo".

Foto: Printscreen Instagram

Sara je takođe otkrila da ona nije imala nešto preterano dobar odnos sa blogerkom, kao i to da je nije pozvala na otvaranje svog novog butika, ali tvrdi da razlog toga nije netrpeljivost.

Pročitajte još: Marija Ana sprema SPOT za novu pesmu, Sara joj bila najveća PODRŠKA, pa joj uputila OVU PORUKU! (FOTO)

Ukoliko ste nešto od ovoga propustili, više možete saznati klikom na video-snimak ispod teksta.

D. B.

#Luna Đogani

#Sara Reljić

'