AKTUELNO

Otkrili su svoje planove za budućnost.

Današnji gosti Dee Đurđević u emisiji "Novo jutro" na Televiziji Pink bili su Pinkova zvezda Sara Reljić i Vojke Đans, koji su fanove obradovali informacijom da će uskoro objaviti nove pesme na kojima su radili po izlasku iz "Zadruge". Međutim, jednom informacijom su fanove, ipak, razočarali.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su, nakon što je procurila njihova prepiska u kojoj su govorili o svadbi, svi navijali za to da se Sara uda za Vojketa, do toga još uvek neće doći, bar u nekoj bližoj budućnosti.

- Bila sam tada, ustvari, umorna i on mi je rekao: „Ma, da te ja oženim i da završimo sve“. Ali, naravno, nećemo da batalimo ništa za sada, dok ne odemo u penziju - objasnila je lepa pevačica, koja je zajedno sa Vojketom demantovala pojedine dušebrižnike koji su tokom trajanja "Zadruge" govorili da je njihova veza marketinški trik.

Foto: TvPink Printscreen

- Neću da pričam o drugim vezama, ali naša definitivno nije. Da jeste, verovatno bismo se više eksponirali, bilo bi tu nekih svađa i skandala o kojima bi moglo da se priča i piše. Da sam htela marketinški trik, bilo bi to burnije - objasnila je Sara.

Popularna pevačica je, takođe, iskoristila priliku da istakne da joj je drago što je posle rijalitija većina njenih doskorašnjih cimera o njoj promenila mišljenje na bolje.

Foto: TvPink Printscreen

- Naravno da mi je drago. Kada smo u početku Zorana i ja imale neki konflikt, rekla je:“ Videćete vi ko je Sara Reljić“. E, videćete! Ne može za devet meseci da se sakrije pravo lice. Zašto odmah neko ima pretpostavku da je neko loš? Njima nije jasno zašto sam ja tako smirena i mirno reagujem, a ne dramatično - zaključila je Pinkova zvezda.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'