AKTUELNO

Stajling na zavidnom nivou.

Bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić se po izlasku iz Bele kuće potpuno posvetila svojoj karijeri i zaboravila na ljubavne probleme koje je imala sa Filipom Đukićem. Prema njenim rečima, oni su odlučili da stave tačku na svoju vezu, a sada je došlo vreme da uradi nešto za sebe.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je obavestila svoje fanove da je počela da radi na spotu za svoju novu pesmu "Grešna sam", a i sama je izrazila uzbuđenost zbog toga.

Uzbuđenje sve više raste - napisala je Marija Ana na svom Instagram nalogu.

Atraktivna crnka nije mogla da odoli i da ne objavi nekoliko provokativnih fotografija u odevnoj kombinaciji u kojoj će se pojavljivati u spotu, a ono što je sigurno da će muška populacija uživati kada vidi njenu zgodnu figuru.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ZANELA SE: Ana i Sloba se zbližili na snimanju spota, procurila fotka koja će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Ekipa portala Pink.rs je došla u posed teksta njene nove pesme, koja će zasigurno biti veliki hit, a kome je ona stvarno posvećena ostaje da saznamo.

Sve što mi radi, radi svesno, dragi, rođen si sa greškom. Da budeš đubre nije teško, to nešto u tebi me dovodi do ludila. Da oprostim je tako teško, k'o đubre ljubio, pa nest'o. Kralju moj, ruši ti se presto, baš grešno sa drugim bih se ljubila. Tako sam grešna, prema tebi teška, i nisam, dragi moj, ona što se smeška. Ponekad te čekam da me vidiš iz daleka, Da me ima neka, neka, neka čeka, nema leka. Fali ti dodir moj, al' sa tobom nema fino, đubre si bio, hajde sad ćao bambino. Ponekad divlja, dragi, to ti prija, kada se šunjam oko tebe kao lija. Pravi se pametan odmah mi dolija, dobićeš po "hm", posle biće "mama mia". Kad sam loša vidim da ti nije pravo, nekad sam anđeo, više budem đavo. Bila sam naivna kad srce si mi krao, a sada marš, đubre, vidimo se, ćao! - Reči su numere koju će Marija Ana uskoro objaviti.

D. B.

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#spot

'