AKTUELNO

Tada mlada glumica bila je svesna kakvu privilegiju ima.

Mirka Vasiljević je gostujući u emisiji "Rada sam" kod Rade Radenović imala priluku da pogleda scene iz serije "Ljubav, navika, panika", u kojoj ju je domaća publika zavolela, a ona stekla veliku popularnost.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne volim da gledam stvari na kojima sam radila. Uvek kažem: "Jao, vidi kako sam izgledala, mogla sam bolje da glumim", ali "Ljubav, navika, panika" je stvarno serija koju volim da pogledam i evo sada kada je pogledam primetim neku foru novu koju u proteklom periodu nisam videla - izjavila je Mirka.

Foto: RTV Pink

U seriji "Ljubav, navika, panika" Mirka Vasiljević je imala jednu od glavnih uloga, a bila je ćerka Vere koju je tumačila Seka Sablić. Glumica je komentarisala svoju koleginicu i ispričala situaciju kada su joj se oduzele noge.

Foto: RTV Pink

Seka je specifična i volela bih da imam karijeru kao Seka Sablić i Milena Dravić. Odličan odnos smo imale Seka i ja. Zvala me na dodelu velike nagrade i želela je da dođem. Nisam bila u zemlji. Ja bih peške krenula da stignem u Beograd. Došla sam u Beograd. Došla sam na tu dodelu i onda kada sam izašla na scenu i videla koje prijatelje glumce je pozvala, meni su noge krenule da se tresu jer sam shvatila koja je to čast i privilegija da vas jedna takva glumica pozove. Žena koja je definitvno obeležila moje detinjstvo - pričala je glumica.

Autor: S. Kuvekalović

#Mirka Vasiljević

#Seka Sablić

'