AKTUELNO

Kad je saznala da je ostala trudna, obratila se svojim roditeljima i rekla im kako stoje stvari.

Popularna glumica Mirka Vasiljević (27) ponosna je majka troje dece, a o majčinstvu i svojoj prvoj trudnoći govorila je iskreno u emisiji Rade Radenović "Rada sam" na Televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen

- Sva tri porođaja su, Bogu hvala, bila prirodna. Nisam iskusila negativne strane porođaja, već sam to doživela kao nešto najlepše, dar od Boga i nešto najlepše, što pamtite čitavog života - rekla je Mirka, koja je prvo dete rodila između svoje 20. i 21. godine, a Radi Radenović otkrila je kako su njeni roditelji reagovali kada im je saopštila da će postati majka.

Foto: TvPink Printscreen

- Bili smo zajedno, Vujadinu sam, naravno, prvo rekla, pa smo obavestili porodice. Rekli smo da želimo da imamo bebu, Bog nam je uslišio naše molitve. Prvo sam mislila da sam se razbolela, osećala sam se puno malaksalo. Samo sam ležala… Otišla sam na pregled, doktor nam je rekao srećne i najlepše vesti. Naši roditelji su se obradovali jer su shvatili već tada da nam je veza ozbiljna - iskrena je bila Mirka, koja sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem još uvek nije zvanično sklopila brak.

- Lepo je reći da i pred matičarem, ali mi svadbu nismo napravili jer je on osam godina živeo po raznim zemljama u inostranstvu, jer su ti njegovi odmori uvek kratki i dani u Beogradu lete, brzo prođu - objasnila je glumica.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Rada Radenović

#Vujadin Savić

'