AKTUELNO

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' vam predstavlja 45 najvećih afera i blamova poznatih.

Gledaoci emisije "Paparaco lov" koja se emituje sredom na Televiziji Pink, ovoga puta su bili u prilici da se prisete 45 skandala, afera i blamova koji su obeležili proteklih godinu dana, a ovo je TOP 5.

MESTO BROJ 5 - Viktor Savić

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Glumca Viktora Savića "Paparaco lov" usnimio je ispred jednog pozorišta kako koristi nedozvoljene supstance. Ovaj umetnik čak je 2006. godine i hapšen u Beogradu zbog posedovanja ovih supstanci.

MESTO BROJ 4 - Ana Sević

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kamera ove emisije snimila je pevačicu Anu Sević kako vodi paraleno ljubavne veze sa čak tri muškarca. Sevićeva je nakon razvoda od pevača Darka Lazića usnimljena kako se ljubi sa jednim muškarcem čije je ime poznato redakciji "Paparaco lov", zatim se našla sa drugim momkom koji nije poznat javnosti, a onda je sa trećim muškarcem bila na Kopaoniku.

MESTO BROJ 3 - Zoran Marjanović

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Prošle nedelje, Zoran Marjanović posle deset meseci pušten je iz pritvora da se brani sa slobode s obzirom na to da je optužen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Pre toga ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Zorana kako sa svojim ocem odlazi na nasip u Borči gde je pevačica nađena mrtva. U jednom momentu Marjanović i njegov otac iz automobila vade cveće, sveće i tamjan.

MESTO BROJ 2 - Darko Lazić

Foto: RTV Pink

Vicešampionsko mesto na listi skandala, afera i blamova emisije "Paparaco lov" pripala je pevaču Darku Laziću koji je snimljen kako koristi nedozvoljene supstance. Na snimku koji je pušten u emisiji se vidi kako pevač sa stola uvlači prah u nos.

MESTO BROJ 1 - Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Sara i Vojke se strasno ljubili pred punim klubom! (PAPARACO)

Foto: RTV Pink

Najveći skandal u proteklih skoro godinu dana je bračna drama koja se dogodila između Nataše Bekvalac i Luke Lazukića. Pevačica je svog supruga optužila da ju je fizički napao u stanu na Dedinju nekoliko meseci nakon svadbe i četrdeset dana nakon što mu je rodila ćerku Katju. Njih dvoje trenutno se sude, a novo ročište zakazano je za 20. jul. Ovo je bio definitivno jedan od najkraćih brakova u istoriji naše estrade.

Ostale skandale poznatih koji su obeležili proteklih godinu dana možete pogledati u snimku u nastavku:

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Paparazzo Lov

#Viktor Savić

#Zoran Marjanović

'