AKTUELNO

Harizmatični pevač i bivši učesnik "Zadruge" rešio je da po svaku cenu zavede Indiru Reljić, majku Pinkove zvezde Sare Reljić.

Posle afere sa Ivanom Vrbaški, Mininom mamom, bivši zadrugar Bora Santana nastavio je po starom - ovaj put je bacio oko na Indiru Reljić, majku Pinkove zvezde Sare Reljić, koju je rešio da osvoji po svaku cenu!

Foto: Pink.rs

Kako nam je ispričao Bora, plavokosu Indiru sreo je nedavno na nastupu Vlada Vojnovića Vojketa na jednom prestoničkom splavu gde je pokušao na sve načine da joj stavi do znanja da mu se veoma dopada.

Foto: TvPink Printscreen

- Proveo sam sa Sarinom mamom dosta vremena na jednom splavu skoro, malo je neprijatno bilo. Ona misli da ja pravim neku priču, da pravim afere... Mene to, stvarno, ne zanima, ali iskren da budem – stvarno mi se žena svidela. Ona je mlada, 37 godina ima, šta sad, prava ljubav godine ne broji... A i starija je samo sedam godina od mene - pravdao se Bora, koji je za Pink.rs priznao šta mu se to kod Indire dopalo.

Foto: Pink.rs

- Indira je slobodna, što da ne... Vatrena je, ima tu neku energiju koja meni odgovara, urbana je, nije ona klasična keva. Rekao sam joj dva-tri puta: „Sviđaš mi se, opusti se, ženo, želim da uživamo“. Veruj mi, kad bih se malo potrudio i skoncentrisao na to da joj posvetim pažnju, verujem da tu ne bi bilo problema - samouveren je Bora.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Pitali smo ga kako je Sarina mama reagovala na njegova udvaranja.

- Nije ni ona ravnodušna, ne može ona da ne padne na moj osmeh i na moj šarm. Ja sam veliki zavodnik bio ceo život. Kad uhvatim ženu za ruku, odmah znam koliko ima sati... A ona je, iskreno da ti kažem, na granici - tvrdi Santana.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'