AKTUELNO

Uživa u majčinskim danima.

Pevačica Slađa Alegro postala je nedavno majka devojčice Mile i, kako je više puta govorila, time je ispunila svoju najveću životnu želju. Ona se udala pre dve godine za supruga Zorana Dragaša, a nakon što su postali roditelji njih dvoje su organizovali i veliku proslavu u Obrenovcu.

Foto: Pink.rs

Pevačica sada najviše vremena provodi sa naslednicom, koju je dobila nakon mnogo napora, s obzirom na to da je imala dva spontana pobačaja. Sve to je iza nje, pa sada uživa u svakom trenutku majčinskih dana.

Foto: Pink.rs

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram novopečena majka često objavljuje fotografije na kojima je glavni akter mala Mila, međutim njeno lice još nije pokazala, ali je ovog puta s pratiocima podelila nešto što je mnoge raznežilo.

Na jednoj od najnovijih fotografija njena devojčice nosi benkicu na kojoj piše: "Samo biti srećan", a Slađa je imala i svoj komentar, pa je u opisu dodala da je "samo to na kraju važno".

PROČITAJTE: KRIJE JE OD SVIH: Zadrugarkama je zbog njega skakao pritisak, a Nikola Arsić uhvaćen je u prisnom odnosu sa ovom devojkom! (FOTO)

Autor: S. K.

#Slađa Allegro

'