AKTUELNO

Od ekipe emisije "Premijera" ništa nije sakrio!

Popularni pevač Slobodan Radanović pre nekoliko dana sastao se sa Kristinom Kijom Kockar i advokatom, u čijem je prisustvu potpisao papire za razvod braka, o čemu je prvi pisao Pink.rs. Međutim, tu pričama o odnosu supružnika čiju su ljubavnu priču mesecima pratili milioni gledalaca "Zadruge" nije bio kraj.

Foto: Facebook

I dalje se spekuliše o tome u kakvom su, zapravo, odnosu Sloba i Kija, a pojedini bivši zadrugari istakli su čak i sumnje da Radanović, uprkos tome što je potpisao papire za razvod, isti i dalje koči, te da pokušava na sve načine da dobije oproštaj od supruge koju je prevario u "Zadruzi" i sa njom ostane u braku. Zbog toga što i dalje svi nagađaju oko toga oko čega se čuju i dopisuju Kija i Sloba, Radanović je rešio da jednom za svagda neistinitim i neproverenim informacijama stane na put.

Foto: Pink.rs

Popularni pevač je ekipi emisije "Premijera", koja ga je zatekla na snimanju njegovog novog spota za pesmu "Nepristojna ponuda", bez problema pokazao svoj mobilni telefon i prepiske sa Kristinom Kijom Kockar i time konačno stavio tačku na spekulacije.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

O čemu se to, zaista, posle svega dopisuju Kija i Sloba imaćete priliku da saznate ekskluzivno u sutrašnjem izdanju emisije "Premijera" na Televiziji Pink, gde ćete ujedno moći da pogledate i kadrove sa snimanja Radanovićevog novog spota.

N. Vujičić, D. T.

#Kristina Kockar

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'