AKTUELNO

Milošević smatra da je veza blogerke i pevača bila samo strast.

I posle "Zadruge" - Zadruga. Nakon devet i po meseci, koliko je trajao ovaj zabavni program, prašina oko ljubavnog trougla nikako da se spusti. U emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelji su imali priliku da ugoste učesnike ovog rijalitija i sa njima otvoreno pričaju o svim detaljima koji su se dešavali u Beloj kući, ali i onome što ih je sačekalo nakon izlaska.

Foto: Pink.rs

Ljubav rijaliti para Slobe Radanovića i Lune Đogani trajala je svega osam meseci, a potom su se ponašali kao stranci.  Pre nekoliko dana gosti Ognjena Nestorovića su bili blogerka i njen otac Gagi Đogani koji su pričali na temu ove veze i tom prilikom je pevač istakao da između njih još postoji velika ljubav.

Novinar Milan Milošević je pomno pratio ovo izdanje emisije i evo kako je on prokomentarisao Gagijeve reči i šta je rekao o mogućem pomirenju Đoganijeve i Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Lunin i Kijin bivši dečko izjavio da može sa Lunom da bude kada god on hoće, to je rekao Kiji, i ona se meni poverila, problem je u tome što on nju ne gleda kao devojku za vezu, već kao devojku sa kojom gasi strasti svoje. Gagi je to malo pomešao. Kada su ga pitali gde je video ljubav između njih dvoje u poslednja tri meseca, on je rekao: "Pa ljubio joj je ruku". Toliko o toj ljubavi. Ta ljubav nikad nije ni postojala. Sloba je sam dao izjavu da je to ljubav u rijalitiju, strast i to je sve... - otvoreno je rekao Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će se obistiniti Milanove reči i da li će se pevač u bilo kom trenutku pokolebati i osvrnuti na svoju bivšu ljubav ostaje da saznamo.

Pročitajte još: BAŠ SAM SE OSEĆALA LOŠE! Nadežda NAPUSTILA ZADRUGU zbog Lune, a evo u kakvom su ODNOSU SADA! (FOTO)

D. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'