AKTUELNO

Već dugo nisu u dobrim odnosima.

Pevačica Indi Aradinović danas je gostovala u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, a tom prilikom ona je komentarisala svoju sestru pevačicu Editu Aradinović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon što je nedavno Edita na svom Instagram profilu objavila njenu pesmu, Indi je napisala poruku u kojoj je javno poručila da nema potrebe to da radi, a Indi je u "Novom jutru" priznala da se javno odrekla sestre.

Foto: Pink.rs

Nije mi nikakav problem da je prokomentarišem, samo ću se nadovezati na to da sam ja neko ko je jako oštro iskren na jeziku i u svakom smislu sam iskrena i nekada surova, ali i život je surov. Tako da ni prema meni nije život bio lep i lagan, ja se odnosim prema njemu kao i on prema meni. Ono što sam objavila, tačno je, ali ne znam šta ste videli u novinama. Da, stojim iza toga! - rekla je Indi u Novom jutru.

Indi je u nastavku jutarnjem programa RTV Pink "Novo jutro" rekla kako joj je Edita rođena sestra, dok joj je Luna Đogani sestra od ujaka po drugoj liniji koju ne želi da komentariše.

Foto: Printscreen Instagram

Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na "stori". Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, "nisi mogao nos da joj dotakneš" - napisala je Indi na svom Instagram profilu nedavno.

PROČITAJTE: Portal Pink.rs EKSKLUZIVNO prenosi poruke koje je Milanu Miloševiću slao Đole: ONI NISU ĐOGANI, SVAKO NEKA ODGOVARA ZA SVOJA NEDELA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

'