AKTUELNO

Novi zapleti u njihovom odnosu.

Nakon što je u "Zadruzi" bila u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Mina Vrbaški je uplovila u novu ljubavnu romansu sa Tomislavom Panićem koji je, takođe, živeo zajedno sa njima u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

U emisiji "Zadruga - Narod pita" pušten je prilog u kom su glavni akteri bili ovi nekadašnji stanari, a akcenat je bio na ljubomori koji je ispoljavao Đekson zbog Minine veze sa Tomom. Vrbaški je nakon ovih snimaka iznela svoje mišljenje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada sve saberem i kada sve ovo vidim, meni je prosto ovo smešno. Mi kada smo bili zatvoreni nismo znali napolju šta se dešava i kako se ko kotira, ali znaš kako ja sam sve radila iz srca, kako mi prija - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mina Vrbaški je komentarisala i navode da Tomislav Panić želi da je tuži, nakon čega je ova zadrugarka iznela nove detalje.

Foto: RTV Pink

Imala sam neki intervju i iznela sam neke činjenice koje su tačne, ali se to gospodinu izgleda nije svidelo. Kada je bila proslava sa zadrugarima, mama je moja bila tu i on je moju mamu maltretirao. Mogu da kažem da ju je smarao, a onda je ona otišla sa Borom, budućim očuhom. Toma je mene na toj žurki udario i ja sam rekla to mami. Ona je poludela. Ja sam dala izjavu za to njegovo ponašanje gde sam rekla mnoge stvari o njemu, sa kim je bio i šta je radio, a te stvari su istinite i sada će on mene tužiti, jer su to navodno neke kletve, a ja znam da nisu - dodala je Mina.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'