AKTUELNO

Ponovo raskinuli.

Gosti večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" voditelja Ognjena Nestorovića su Mina Vrbaški, Andrijana Radonjić, Duško Radonjić, Milan Milošević i Bane Čolak. Ono što je zanimljivo jeste da su u ovoj emisiji gošće nekadašnje devojke Nemanje Đerića Đeksona - Mina i Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, na samom startu emisije Andrijana je istakla kako je raskinula vezu sa reperom, dok je Mina Vrbaški komentarisala svoj odnos sa ovom bivšom cimerkom i nekadašnjim momkom.

Oni su napolju druge osobe. Bili su raskinuli, pa su se pomirili baš sada na splavu i malopre sam saznala da su opet raskinuli - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je takođe izneo svoj stav - istakao je kako misli da Andrijana i Đekson imaju takav odnos radi promocije i marketinga, a taj komentar se nije svideo Radonjićevoj.

Naš status je da nismo zajedno, to je definitvno naš status. Ne kupujem medijsku pažnju, barem ja, ja sam iskreno ušla u to. Meni takav marketing ne treba. Definitvno se nismo uklopili. Dosta smo različiti. Dosta se stvari desilo u poslednjih mesec dana. Niko nije uzrok sada, nije ni Mina, ni njegova bivša devojka neka, nego cela situacija između nas - govorila je Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Duško Radonjić je u toku boravka u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima "Zadruga" često isticao kako je protiv veze svoje ćerke i repera, a u emisiji "Zadruga - Narod pita" rekao je kako nije ni znao da su njih dvoje ponovo prekinuli svoju vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki otac je u pravu, jer gleda sa distance. Ni moji meni nisu određivali, pa nisam ni ja njoj, ali moje je da kažem i to što sam mislio to sam i govorio. Ona (Andrijana) je svedok da ja nisam nijednu reč rekao protiv Đeksona. Ja sam u WC-u saznao da su raskinuli, malopre - rekao je Duško.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'