AKTUELNO

Doživela je neprijatnost kakvu nije mogla ni da zamisli.

Luna Đogani sinoć je otvorila butik sa garderobom iz kolekcije koju je sama kreirala. Iako je izgledalo kao da se Lunini snovi ostvaruju, nju je već jutros dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, Đoganijeva je snimila kratak video na svom Instagram profilu i obratila se fanovima ali i onima koji imaju nešto protiv nje.

Ćao drugari, želim samo da vas obavestim da sam danas doživela jednu jako neprijatnu situaciju. Dok sam danas bila na slikanju saznala sam da su dva momka bila u mom butiku i maltretirala radnice koje su bile tamo, psihički. Hteli su da mi unište butik, da ga zapale, svašta se nešto desilo. Želim samo da vam kažem da su kamere sve zabeležile, momci su prijavljeni! Neće ostati ovako, ja vam to obećavam. Ne mogu da verujem da se u 21. veku ovo dešava. Posle rijalitija, da sam ja nekog toliko ugrozila i toliko uvredila, da je neko spreman toliko nisko da padne da dođe i da maltretira dve nedužne devojke i da želi da uništi nešto što nije njegovo. Želim da vam kažem samo da od sada ko god bude pokušao na neki način da me povredi, ponizi, da se na takav način sveti za šta god, ja vam obećavam da neće dobro proći i da će imati i te kako velike probleme - rekla je Luna.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SKROMNO! Kija poručila: Mogla bih da budem nova Sandra Meljničenko! (VIDEO)

Đoganijeva je dodala i kratku poruku ispod snimka koju je namenila svojim antifanovima za koje veruje da su počinioci ovog dela.

Foto: Instagram

Ovo je otišlo predaleko! “Fanovi” druge strane su spremni na sve samo da bi me povredili, obećavam vam da se neće zavrsiti na dobro! Niste ni svesni na šta sam sve spremna da bih se zaštitila. Momci prijavljeni ste i nek vam je Bog u pomoći... SRAMOTA! Bog sve vidi - napisla je Luna uz snimak.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'