AKTUELNO

Tokom "Zadruge" često se polemisalo da li Zorana voli Filipa.

Na otvaranju butika Lune Đogani pojavili su se i njeni nekadašnji cimeri iz regionalno najgledanijeg rijaliti programa, "Zadruge", kako bi joj pružili podršku, ali ne i bivši dečko blogerke, Slobodan Radanović.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje bili su u romansi tokom boravka u Beloj kući, gde je zajedno sa njima živela i njegova supruga Kristina Kockar. Luna nam je u više navrata istakla da je na vezu sa Slobom stavila tačku, ali da su njih dvoje ostali u korektnim osnosima.

PROČITAJTE: Ekskluzivno: Ovako izgleda BUTIK Lune Đogani! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako se Sloba nije odazvao Luninom pozivu, to su učinili između ostalih i Zorana Stefanov i Filip Đukić. Oni su često u toku večeri razgovarali, a tema njihovog razgovora u nekoliko navrata bila je i Marija Ana Smiljanić.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u toku "Zadruge" često su se mogle čuti glasine da se Zorani sviđa Filip, zbog čega su nastajale svađe. Marija i Filip su stavili tačku na svoju vezu, a na otvranju butika Zorana i Đukić su komentarisali njegovu nekadašnju devojku.

Nešto sam čitala da je izgorela od besa kada nas je videla pre neki dan na nekim slikama - rekla je Zorana Filipu u jednom trenutku.
Ne znam - kratko joj je rekao Filip.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su ostatak večeri proveli sa ostalim zadrugarima, među kojima su bili Andrijana Radonjić, Bora Santana, Marko Miljković, Viktorija, Đomla Panamera, a nešto kasnije pridružio im se i Nemanja Đerić Đekson.

PROČITAJTE: NEMA POTREBE DA MI ČESTITA: Luna na otvaranju svog butika pričala o Slobi i Kiji! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Luna Đogani

#Marija Ana Smiljanić

#Zorana Stefanov

'