AKTUELNO

Otkrila je šta se sve dešavalo nakon rijalitija ''Zadruga''.

Butik Lune Đogani danas je otvoren. Na otvaranju su se pojavili njeni najbliži, porodica, prijatelji, ali i pojedini bivši cimeri iz Bele kuće. Lunin bivši dečko, Pinkova zvezda Slobodan Radanović, kao što je i ranije rekao za Pink.rs, bio je sprečen da dođe, iako ga je Đoganijeva pozvala. Sloba večeras ima nastup u Negotinu, te nije mogao da ispoštuje Lunu i dođe na otvaranje njenog butika.

Foto: Pink.rs

Luninoj mami Anabeli Atijas puno je srce zbog ćerkinog uspeha, pa je sa ekipom portala Pink.rs koja je bila na licu mesta, podelila utiske.

- Luni je vidim osmeh na licu, i to mi je najvažnije. Ostvarila sam pre svega sebi želju da je vidim takvu, nasmejanu i punu pozitivne energije. Stalno radimo na novim modelima, nešto je još u proizvodnji. Mi nismo dizajneri, nismo kreatori, mi samo po uzoru na neke svetske kreacije pokazujemo kako bi to trebalo da izgleda. Ja sam znala da ona neće krenuti mojim stopama, a kroz Instagram je pokazala da je zanima moda. Ja sam želela da je usrećim tokom njenog boravka u ''Zadruzi'' i uspela sam u tome - rekla je Anabela za naš portal, a onda otkrila ono što je sve zanimalo - da li se nakon završetka rijalitija sastala sa Slobom.

Foto: Pink.rs

- Ljudi još žive ''Zadrugu''. Za mene je završena, a za Lunu još nije. Ja sam pored nje tu i sve preživljavam sa njom. Potrudili smo se da se malo izolujemo iz gužve, prijalo joj je da bude tamo sa porodicom. Ja Slobu posle finala ''Zadruge'' nisam uopšte videla. Tako da je to - to. Nemam nikakav kontakt sa njim, niti imam priliku da ga vidim - rekla je Anabela za Pink.rs.

Foto: E-stock

Autor: S. K. ; M. K.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'