AKTUELNO

Svi prisutni mislili su da će Đeksonova bivša doživeti nervni slom kada ga je ugledala sa Andrijanom.

Pinkovu zvezdu Andrijanu Radonjić i njenog dečka Nemanju Đerića Đeksona otkako su napustili "Zadrugu" redovno prate priče o problemima u vezi. Kao da im međusobni problemi koje imaju nisu dovoljni, u sve se umešala i Đeksonova bivša Mina Vrbaški, zbog koje već danima kruže priče da su Andrijana i Đerić definitivno stavili tačku na svoju vezu, što su sinoć potrudili da demantuju.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su se, nakon priča o raskidu, zajedno pojavili na jednom prestoničkom splavu na nastupu Vojketa Đansa, njihovog doskorašnjeg cimera iz "Zadruge", gde se nisu odvajali jedno od drugog. Andrijana i Đekson su sve vreme pričali i igrali zajedno, a ni ovaj put ništa nije moglo da prođe bez Mine, koja se našla na istom mestu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako je prvobitno želela da svima dokaže da joj ne smeta to što se Đekson provodio sa Andrijanom, te se s njom nasmejana snimala za Instagram, Mini je brzo opalo raspoloženje, pa se povukla u stranu gde je sela i nervozno čačkala telefon.

Foto: Pink.rs

Da li su razlozi za Minino neraspoloženje bili Andrijana i Đekson ili je, pak, nešto drugo bilo po sredi, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Paparazzo Lov

#Rijaliti Zadruga

'