AKTUELNO

Njihovi odgovori na postavljena pitanja prepričavaće se još dugo.

Nakon voditelja Televizije Pink Ognjena Nestorovića i bivše zadrugarke Gordane Džehverović koji su se odlično snašli sa mozgalicama koje su dobili, u "Premijernom dvouglu" emisije "Premijera" našli su se i Miljana Kulić i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, njihov odnos je u toku boravka u "Zadruzi" bio turbulentan. Često se pričalo i kako je Miljana zaljubljena u Marka, ona je i plakala u nekoliko navrata zbog Miljkovića, a trenutno njih dvoje ne razgovaraju.

Foto: RTV Pink

"Što ga više ima, to ga manje vidiš" je glasila prva mozgalica za Marka i Miljanu. Miljković je rekao kako misli da se radi o smogu, dok je Miljana izjavila kako ne zna o čemu bi moglo da se radi, a tačan odgovor je mrak.

Foto: RTV Pink

"Pun sam rupa, a ipak držim vodu - ko sam ja?" je bilo naredno pitanje za ove zadrugare. "Ko sam ja? Pa ja sam Miljana Kulić" - rekla je trudnica, dok je Marka ova mozgalica asocirala na bunar.

Foto: TvPink Printscreen

Nekadašnji stanar Bele kuće Marko Miljković je znao odgovor na pitanje "Koliko krajeva imaju dva i po štapa", a u pitanju je šest krajeva, dok se Miljana Kulić zbunila u računanju. "Oguli mu kožu, on neće zaplakati, ali ti ćeš - šta je to?" bilo je naredno pitanje na koje je tačan odgovor bio luk, a Miljana i Marko nisu znali o čemu se radi.

Foto: RTV Pink

"Pripada samo tebi, a svi ga drugi više koriste od tebe" bilo je ime, a Marko je mislio da se radi o mobilnom telefonu, dok je Miljana Kulić imala još jedan odgovor koji je nasmejao sve prisutne.

Muški polni organ - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marko nisu znali da su makaze odgovor na pitanje "Šta je to što zeva, a jezik nema". Miljana je rekla kako sve životinje imaju jezik i da joj ništa drugo ne pada na pamet, a takođe je ova mozgalica Miljkovića asocirala na životinje pa je izjavio kako misli da se radi o nosorogu.

Kako je izgledao "Premijerni dvougao" u kom su se našli Miljana Kulić i Marko Miljković, ali i Ognjen Nestorović i Gordana Džehverović, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.

PROČITAJTE: SLOBA I KIJA SNIMAJU DUET? Radanović komentarisao Kristinine nastupe, pa otkrio i da li je novu pesmu posvetio Luni! (VIDEO)

Pink.rs

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'