AKTUELNO

Šuška se da su započeli ljubavnu romansu.

Slobodan Radanović još uvek nije potpisao papire za ravod braka od supruge Kristine Kockar, a gostujući u "Novom jutru" rekao je kako mu obaveze još uvek to nisu dozvolile, ali i da uskoro planira to da obavi.

Foto: RTV Pink

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjem programa televizije Pink, pitala je Slobu Radanovića uživo u programu i da li je tačno da je započeo ljubavnu romansu sa pevačicom Aleksandrom Mladenović.

Foto: Pink.rs

Foto: Dragan Kadić

To sam pročitao juče i to je stvarno banalnost. Sa devojkom nisam u kontaktu, upoznao sam je, ali nismo u kontaktu. Ne znam odakle im ta informacija... Čuo sam mnogo nekih stvari o sebi, ali to stvarno nije istina. O njoj imam super mišljenje i kao o osobi i kao o vokalu, ali to nije istina. Ne znam odakle je mogla da krene ta priča, ajde da je ona neko sa kim sam redovno u kontaktu, ali sa njom stvarno ne - rekao je Sloba u jutarnjem programu RTV Pink.

Foto: RTV Pink

Gostujući u "Novom jutru" Radanović je pričao i o nepristojnim ponudama koje dobija, ali i istako da njegovu novu pesmu "Nepristojna ponuda" nije posvetio Luni Đogani sa kojom je bio u vezi tokom boravka u "Zadruzi".

O čemu je još bilo reči u toku Slobinog gostovanja, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČIO DA PROGOVORI: Sloba Radanović otvoreno o NEPRISTOJNIM PONUDAMA KOJE DOBIJA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Aleksandra Mladenović

#Sloba Radanović

'