AKTUELNO

Ništa teže u životu nije digao od mikrofona.

Dragan Kojić Keba gostovao je u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" kod Dee Đurđević i Predraga Sarape, a tada su gledaoci imali priliku i da pogledaju spot koji je nedavno objavio za pesmu "Ne mogu ti ja pomoći".

Foto: RTV Pink

Pevač se u "Novom jutru" pojavio sa gitarom, ali i sa povređenom rukom što je odmah zapalo za oko Dei Đurđević koja je svog gosta upitala o kakvoj je povredi reč, dok se Predrag Sarapa našalio komentarom u svom stilu.

Da nisi naljutio snajku? - upitao je Sarapa Kebu.

Foto: RTV Pink

Pazi, ja sam jedan od retkih pevača koji je imao povredu od mikrofona. Imam žulj od mikrofona, a ovo se zove karpalni tunel. Ja nisam ni znao šta je to. Imao sam bol, otišao sam kod doktora i pitali su me da li sam dizao nešto, ja kažem da nisam ništa teže od mikrofona i oni me provale. Ja kada pevam, ruka non-stop radi i tako 30 godina. Non-stop stežem ruku i tako se stvorio taj karpalni tunel. Za sada ne treba operacija. Ne mogu da stežem mikrofon dok pevam jer ovde ima šipka - rekao je Keba.

Foto: YouTube screenshot

Keba je u nastavku gostovanja u jutarnjem programu televizije Pink pričao i o pesmi "Bogovi zemljom hode" koju je prepevao, a u jednom trenutku je i otpevao svoju pesmu "Puče puška".

PROČITAJTE: ODAKLE TO NJEMU! Bane ispričao da su Anđelovi izbacili Teodoru iz kuće, a sada se oglasila Goca i OTKRILA NAM ŠTA SE ZAPRAVO DESILO!

Autor: S. K.

#Dragan Kojić Keba

'