AKTUELNO

Otvorio dušu u jutarnjem programu Televizije Pink.

Popularni pevač Sloba Radanović gostovao je danas u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde je milionima gledalaca Televizije Pink otkrio da će uskoro potpisati papire za razvod braka od supruge Kristine Kije Kockar, kao i da će već danas kontaktirati advokata kako bi se dogovorio oko sastanka.

Foto: TvPink Printscreen

- U korektnim smo odnosima, čujemo se, pitamo se kako si. Mi normalno komuniciramo. Ona je potpisala razvod braka, ali ja još nisam. Baš sam danas mislio da zovem advokata, ali sam morao u emisiju - rekao je Sloba, koji se osvrnuo i na trenutak kada da se Kristina pojavila u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

- Očekivao sam da će da ona uđe i bio sam spreman, ali bilo je onako, malo... Nije bila prijatna situacija. Nisam znao da joj se javim ili ne, mnogo je bilo neprijatno, ali na kraju je sve bilo super. Priznao sam šta sam uradio jer uvek stojim iza svojih dela - iskren je bio Sloba.

On se po izlasku iz "Zadruge" maksimalno posvetio svojoj karijeri koja je, kako kaže, uspela da ga "izvuče" iz privatnog problema o kojem duže od devet i po meseci bruji domaća javnost.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislio sam da će mi duže trebati da se izvučem, ali me nastupi izvlače. Najviše mi traže "Stjuardesu". A Nepristojna ponuda je pesma koju sam dobio od Pinka, ali nikome nije posvećena, možda jeste rađena namenski zbog cele situacije, ali nije posvećena Luni - rekao je Sloba.

Njegovo gostovanje pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'