AKTUELNO

Ljubav između bivših zadrugara cveta.

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić započeli su svoju romansu pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Po napuštanju "Zadruge" oni su nastavili vezu, a čini se da im u ljubavi zaista cvetaju ruže.

Đekson je za naš portal otkrio na kojim projektima trenutno radi i kakve će pesme snimiti sa Slobom Radanovićem, ali i sa svojom devojkom.

Foto: Pink.rs

Pesmu koju ću snimiti sa Slobom smo napisali i napravili još u "Zadruzi", imali ste priliku da vidite, zove se "A ti bi sve". Većinom je on bio autor teksta, a ja muzike. Druga pesma je sa "Kurtoazijom", mojim bendom, ona se zove "Ole ole", to je onako vrlo moderna, brza pesma za žurke. Sa Andrijanom ne bih da otkrivam, to bih da ostavim da bude iznenađenje. Učešćem u "Zadruzi" sam se komrcijalizovao i ućevapio, dobio sam taj neki narodnjački fazon, tako da će i ta pesma sa Andrijanom biti više u njenom fazonu - rekao je Đekson.

Kako smo imali prilike da vidimo u emisiji "Paparaco lov", Nemanja i Andrijana razmenjuju nežnosti gde god stignu. Pitali smo Đeksona kako je pevačicin otac Duško Radonjić reagovao kada je video ovo, s obzirom na to da im je u Beloj kući često zamerao zbog intimnih scena.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam pojma, ne vidim ništa loše u tome. Šta on tu ima da kaže, on je čovek preživeo mnogo teže stvari, ne verujem da bi mu sad to smetalo. Preživeo je rijaliti, osude, ispiranje mozga i njemu i nama, tako da ovo sada što se dešava on ne treba da se meša, ni da se sad nešto preterano pita. Sve je kul, ona i ja imamo normalnu vezu, ništa eksplicitno, normalan odnos i zdrava priča - naveo je reper.

Nismo mogli a da ne pitamo Đeksona da li uskoro planira da svoju vezu sa Andrijanom podigne na viši nivo i da započnu zajednički život.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DALEKO OD SLOBE! KIJA NAPUSTILA SRBIJU, evo i sa kim! (FOTO)

Ne u skorije vreme sto posto, ali ko zna. Planiram da otvorim veliki studio gde će ljudi da žive i da prave muziku. Ne verujem da ćemo skoro početi da živimo zajedno, jer ću ja živeti u studiju narednih godinu dana. Ne verujem da će ona da se useli jer je previše fina za konstantnu buku i tu atmosferu, ludilo - istakao je Đerić.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'