AKTUELNO

Da li će Marko i Miljana večeras zakopati ratne sekire ili će sukob kulminirati pred milionskim auditorijumom?

I večeras od 22 časa na TV Pink gledaoci će imati priliku da stupe u kontakt sa popularnim učesnicima prve sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. Voditelj Ognjen Nestorović večeras će u još jednom uzbudljivom izdanju emisije ''Zadruga - Narod pita'' ugostiti troje bivših zadrugara, ali i jednu mamu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STIGAO UNUK! Bišva učesnica ZADRUGE POSTALA BAKA!

Naime, atmosferu u studiju do usijanja će dovesti Miljana Kulić i njena mama Marija, Marko Miljković i Gordana Džehverović.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poznato je da Marko trenutno nije u dobrim odnosima sa Miljanom, iako su se tokom rijalitija zbližili, a nakon napuštanja Bele kuće čak zajedno izašli i u provod. Međutim, kako je Miljana istakla kada se uključila telefonski u emisiju za vreme Miljkovićevog gostovanja, ona ne želi više čak ni da ga spominje.

Foto: Printscreen Youtube

Postavlja se pitanje da li će Marko večeras uspeti da izađe na kraj sa Miljanom i Marijom, a ostaje da vidimo i na čiju stranu će stati Gordana Džehverović, ali i da li će ''zaraćene'' strane zakopati ratne sekire i večeras studio napustiti u miru i harmoniji ili će ipak sukob kulminirati pred milionskim auditorijumom.

Foto: Pink.rs

Ne propustite priliku da se baš vi telefonski uključite uživo u emisiju i bivše zadrugare pitate sve ono što ste želeli već duže vreme!

Večeras u 22 časa na TV Pink ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - Narod pita''.

Autor: M. K.

#Gordana Džehverović

#Marija Kulić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'