AKTUELNO

Radonjićeva nije znala šta ju je snašlo.

Mlada Pinkova zvezda i učesnica prve sezone "Zadruge", Andrijana Radonjić, po izlasku iz Bele kuće počela je vredno da radi na pripremi svojih novih pesama. U ljubavi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom donedavno su joj cvetale ruže, ali ipak postoji nešto što joj je nakratko poremetilo planove i pomutilo sreću.

Foto: Pink.rs

Naime, od izvora bliskog pevačici saznali smo da joj njen bivši dečko Milan Đorđević Manda, kog je u "Zadruzi" prevarila i zamenila Đeksonom, ne da mira.

Slao joj je poruke na društvenim mrežama, proganjao je, nije imala mira od njega - navela je za portal Pink.rs Andrijanina drugarica koja je tražila da ostane anonimna.

Foto: Pink.rs

Manda je, kako saznajemo, pronašao i pevačicin novi broj, te je ona morala da promeni karticu. Kako bi se otarasila bivšeg dečka, Radonjićeva je kupila nekoliko brojeva različitih operatera i na taj način nakratko "zavarala trag".

Međutim, Đorđević nije odustao. On se osetio osramoćenim što ga je Andrijana javno prevarila sa Nemanjom, te je pretio i njemu i navodio kako će ga pronaći gde god da ode.

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Andrijanu.

Ne želim, stvarno, da pričam o tome. On je deo moje prošlosti i želim da tamo i ostane - rekla je Radonjićeva.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALJI: Sloba ni danas neće potpisati razvod, ovo je razlog! (FOTO)

Kako je Đekson reagovao na ove pretnje i kako je Manda odlučio da prestane nije nam poznato.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'