AKTUELNO

Ovi zadrugari smatraju da je Sloba počeo da se približava Kiji kada je shvatio da je miljenica publike.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u emisiji "Zadruga- narod pita superfinaliste" gostila četvoro zadrugara koji su došli do završnice ovog rijalitija, Sanju Stanković, Jovanu Tomić Matoru, Lepog Miću i Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen Youtube

Dušica je upitala prisutne zadrugare da li su primetili promenu ponašanja nekog od ukućana kada su shvatili da je Kristina Kija Kockar miljenica publike, a o ovome su Matora i Mića bez dlake na jeziku dali svoj komentar i rekli da je to Sloba Radanović.

On (Sloba) koji je najviše osuđivao, pričao sebi u bradu, bunio se, upravo je on promenio mišljenje nakon "Zadrugovizije". Posle onog skandiranja pomislila sam da je ljubomoran na nju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je ispao takva majmunčina. Znate šta je rekao?! "Ona kad je mene pozvala na ples, ja sam bio fasciniran, zove me Luna" - prepričavao je Mića Slobine reči. Ja sam tada video koliko je on pogubljen. Oni su veza koja se tamo borila i koja je tamo trajala. Ovde se na silu gura neka priča koja nema moralnu osnovu. Oni su krivi što su započeli nešto što nema veze sa mozgom - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: KIJA MU JE U SRCU? Sloba ovim svima stavio do znanja da mu je ona u mislima! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'