AKTUELNO

Zvezda "Zadruge" otkrila je do sada nepodalje detalje iz svog života.

Jedan od najinteresantnijih učesnika Zadruge, novinar Milan Milošević ekskluzivno za najčitaniji portal Pink.rs otkrio je kroz kakav pakao je prošao upravo zbog estradne afere kojom se bavio kao novinar. Milan otkriva da mu se nakon pretnji osoba bliskih akterima afere o kojoj je svojevremeno pisao desilo nešto mnogo strašnije, a o čemu nije pričao ni sa svojim najbližim.

Foto: Pink.rs

Naime, Milana su pre dve godine u večernjim satima, dok se vraćao iz prodavnice, nepoznati ljudi pokušali da udare automobilom, dok se pešaka kretao ka svom stanu na Novom Beogradu. Milan za Pink.rs ekskluzivno otkriva detalje tog umalo tragičnog događaja i priznaje da je u tim trenucima čak razmišljao da se povuče iz medija i nastavi život baveći se nekim totalno drugim, mirnijim poslom.

Foto: Pink.rs

To je jedan od najtraumatičnijih momenata, da se izrazim tako, jedan od onih trenutaka kada sam sebe pitaš, vredi li uopšte sve ovo, vredi li se petljati u tuđe živote, ma koliko to bila tvoja obaveza i posao... Tada je Srbiju uzdrmala jedna veoma žestoka estradna afera, a ja sam bio sam na visini zadatka te sam baveći se istom, argumentovano iznosio detalje iste, međutim to je očigledno smetalo akterima te su nakon silnih pretnji, nakon salvi uvreda na moj račun, pokušali da me fizički povrede! Te večeri sam se vraćao iz kupovine i kada sam ušao u haustor pored zgrade u kojoj stanujem na mene je krenuo automobil u velikoj brzini, pokušavajući da me udari. Sva sreća da sam bio svestan situacije te sam preskočio živu ogradu i pobegao ka stanu, inače bi ko zna šta bilo- priča Milan gotovo u jednom dahu i nastavlja:

Foto: Pink.rs

- Tada iskreno nisam pomišljao da se da su dvojica nepoznatih muškaraca koje sam video u automobilu, uopšte u bilo kakvoj vezi sa pričom kojom sam se bavio, međutim, kada sam se ohladio i malo došao sebi, sredio sam uznemirene misli i shvatio da se ipak najverovatnije radi o tome. Nikada nisam slučaj prijavio policiji niti sam bilo kome u svom okruženju pričao o tome, jednostavno želeo sam da se ne vraćam na to i da sebe ubedim da je to ipak bio tamo neki pijani vozač koji je samo želeo da me zaplaši - otkrio je bivši zadrugar.

M. Milošević

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'