AKTUELNO

Ranije je rado davao intervjue o Kiji!

Bivši dečko pobednice "Zadruge" Kristine Kockar, Andrija Lazović, iako je često vrlo rado želeo da komentariše situacije i događaje iz Bele kuće, ovoga puta je svima želeo da stavi do znanja da mu, navodno, veoma smeta publicitet u kojem je uživao tokom prethodnih meseci, a koji je dobio zahvaljujući pominjanju njegovog imena u najgledanijem rijalitiju svih vremena.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Lazović je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio poruku u kojoj je tražio od svojih pratilaca da ga više ništa ne pitaju o devojci sa kojom je proveo zasigurno jedan od nalepših perioda u svom žitovu, odnosno o Kristini Kockar.

Foto: Printscreen Instagram

Mislim da je vreme da prestanete da me smarate više sa Zadrugom i Kijom! - napisao je Andrija Lazović.

Ovom objavom Andrija je izazvao negodovanje od strane ljudi koji ga prate na ovoj mreži, a koliko su mnogi razočarani u ovaj njegov potez, može se zaključiti i na osnovu komentara ispod ove Lazovićeve objave.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Da nije bilo Kije i Zadruge ti ne bi bio poznat i niko te ne bi znao!
Dragi Andrija, da nisi željan pažnje mislim da ovo ne bi ni pisao. Taman kad odeš u zaborav, ti se javi.
Na kontu nje si itekako reklamirao sebe! - bili su samo neki od komentara ispod ove Andrijine objave.

Foto: E-stock

Podsetimo, nakon prevare koju je doživela od strane supruga Slobodana Radanovića sa Lunom Đogani i pobede u rijaliti programu "Zadruga", Kristina Kockar nastavila je hrabo i samostalno da korača kroz život.

PROČITAJTE: TEKST KOJI ĆE NAPRAVITI HAOS: Kija postaje PEVAČICA, svoju prvu pesmu POSVEĆUJE SLOBI! Evo kako će se zvati!

Autor: S. Kuvekalović

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

'