AKTUELNO

Od svadbe, preko lekarskog pregleda, do prevare supruge pred milionima.

U emisiju "Zadruga - Narod pita" u kojoj su gosti bili Sara Reljić, Vojke Đans i Milan Milošević uključila se gledateljka koja je komentarisala Kristinu Kockar, Lunu Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: RTV Pink

Gledateljka je rekla i kako odlično zna kako se Luna Đogani ponaša kada izađe sa društvom u noćne klubove, kao i da je blogerka navikla da uvek ima tuđe, umesto svoje. Nakon uključenja gledateljke, Milan Milošević je izneo svoj stav.

Foto: RTV Pink

Razumno razmišlja gospođa, vidi se da je u materiji. Sama prevara i čin je stvorio i privukao toliku pažnju. Ne mislim da bi Sloba ostao imun na bilo koju devojku koja bi mu dala signal za ljubav, zato što je on svoj brak predstavio upravo tako. Da je Kija ušla sa Slobom od samog početka, mislim da od toga ne bi ništa bilo - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milošević je u nastavku izneo i kada su krenuli prvi ljubavni znaci između Slobe i Lune, a Milan je izjavio da se to dogodilo pre ulaska u "Zadrugu" o čemu su pričali Radanović i Đoganijeva.

Foto: Facebook Printscreen

Foto: RTV Pink

Oni su priznali da su se "jeli na svadbi", kasnije te noći nakon svadbe ona se javila Slobodanu da je stigla kući. Znači oni su imali telefone jedno od drugog. Imaju zajedničkog prijatelja koji može da ih poveže. Ona je svakoga dana ulazila na njegov Instagram, stalno je gledala slike, nije htela da ga zaprati. Znači da su pratili jedno drugo, do momenta kada su došli na pregled na kliniku gde je buknula vatra između njih. Oni su sve ovo rekli, ja ništa ne izmišljam. Kristina je sedela na parkingu i čekala muža sa pregleda da dobije nalaze da je živ i zdrav i da može da uđe u rijaliti - izjavio je Milošević.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'