AKTUELNO

Mnogo je povredili.

U toku emisije "Zadruga, narod pita" večeras se uključio gledalac koji je želeo da čuje stav Milana Miloševića kada su u pitanju odnosi Kristine Kockar i Slobodana Radanovića koji je prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani pred kamerama.

Foto: RTV Pink

Šta misliš, da li bi Kija oprostila Slobi kada bi se javno pokajao? - glasilo je pitanje za Milana.

Milan je odmah rekao kako ima najsvežiji odgovor na ovo pitanje, s obzirom na to da je danas vodio telefonski razgovor sa Kristinom. Takođe, Milan je rekao i kako Kija zna da je on doživeo sličnu situaciju kao Kockareva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prebrodio sam tu krizu, međutim, ona mi je u jednom momentu rekla da bi pre dva meseca prešla preko svega ako bi videla u njegovim očima iskreno pokajanje i da joj u njegovim delima 24 sata pokazuje da mu je stalo do nje, kako se ne bi vraćali na to - rekao je Milošević i dodao:

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, danas mi je rekla da od toga nema ništa, da ne bi mogla, jer ipak ovako mi je rekla, citiram: "Toliko je stvari učinjeno od strane njegovih roditelja, od strane devojke i njenih roditelja sa kojom je učinjena prevara". Toliko je laži i uvreda rečeno o njenom životu, toliko je mnogo isponižavana, da ne vidi svrhu zašto bi se borila za tu ljubav, ali i dalje ga voli. Ja sam siguran da od toga nema ništa. Koliko god da je ona jaka osoba upravo joj ta snaga neće dozvoliti da se toliko ponizi. Mislim da bi Sloba rado pristao. Siguran sam da bi Draginja poželela bilo koju drugu snajku za svog sina, samo da to nije Kija. Kija se jednom šalila da bi gospođa Draginja sinu pre oprostila da bude gej i da dovede muškarca u kuću, samo da ne bude sa njom - izjavio je Milan.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao ovaj deo emisije "Zadruga - Narod pita".

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'