AKTUELNO

Bez dlake na jeziku ispričao je sve.

Milan Milošević je posle Zadruge ostao u dobrim odnosima sa većinom zadrugara, a nije sakrio i da se često viđaju i da uživaju u šetnjama.

Kako su svi navikli na njegovu iskrenost i objektivnost, oni su imali priliku da ga čuju i vide u emisiji ,,Narod pita finaliste", a među prvima se javila gledateljka koja je izrazila želju da joj novinar obrazloži odnos sa Kristinom Kockar i Lunom Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milane, zašto si bio protiv Kije i napadao je, hteo si da spojiš Lunu sa Slobom. Posle si uspeo i da ih rastaviš, ali si bio protiv Kije. Onda si postao pravi čovek i znao si gde da se prikloniš - pitala ga je gledateljka Dušica.

Milan je očekivao ovo pitanje, a onda je do detalja obrazložio šta je bio razlog njegove nagle promene ponašanja i pristupanja prema njima dvema.

Foto: E-stock

Mislio sam da je to alat koji se pominjao i provlačio se tokom Zadruge. Vratiću se na početak. Kija je bila napolju tri meseca. Ja sam prvo rekao da ne znam šta se desilo, pa sam se prema sebi ogrešio. Meni je bitno da me ljudi vole. Ja sam bio deo njihovog društva i Sloba mi je rekao već treći dan za Kiju: "Nju nikad nisi upoznao, ona je toliko sposobna za sve, ne znaš kakva je to žena". Ja sam vođen time šta sam znao o Kiji bio šokiran njenim ponašanjem na ulasku. Izgledalo je kao da je ušla zbog popularnosti i novca. Dala je pravo da je svako komentariše, a trebalo mi je vremena da me ubedi da je ona žena koja ne može da preboli to što joj je urađeno i što je ponižavana iz dana u dan. Ne znači da sam osetio mržnju prema Luni. Ja sam nju simpatisao mnogo i svaki savet koji sam joj dao bio je dobronameran. Moja savest je čista i moj obraz. To što se Kija i ja družimo to je zbog energije koja nam se poklapa. Što se tiče Lune, ona bi volela da se vidimo. Nemam ništa protiv nje, ali ona mora da shvati da je napravila veliku grešku - odgovorio joj je Milan.

Šta je još Milošević ispričao o ostalim zadrugarima pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'