AKTUELNO

Poznanstvo ili nešto više?

Milan Stanković je jedan od članova petočlanog žirija koji je deset meseci zasedao u crvenim stolicama i ocenjivao učesnike najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Foto: TV Pink Printscreen

On je sinoć neposredno pred početak takmičenja za portal Pink.rs podelio svoje utiske povodom numere "Trans" koju je nedavno snimio, a koja je samo prvi deo trilogije Tokio.

Tokio trilogiju smo napravili čitav koncept, ovo je samo prvi deo. Pesma "Trans" je prevazišla očekivanja i rezultate "Ega" koji je prošle godine bio najveći hit što se tiče klubova. Mislim da smo odlično počeli i više nego što sam očekivao. Samo mogu da uživam u tome i raduje me ostatak trilogije - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema Milanovim rečima, ovu pesmu je publika odlično primila, a ono što je sigurno da je ona već sada pravi hit i da broji skoro 8 miliona pregleda.

Popularni pevač je tokom trajanja rijalitja "Zadruga" javno podržavao Kristinu Kiju Kockar i istakao da je ona bila njegov favorit. Takođe, on nije krio ni da je na jednoj od žurki kada je bio gost u Beloj kući Kockarevoj posvetio pesmu "Nisi mu ti žena".

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su imali priliku da se upoznaju na koncertu Jale Brata i Bube Korelija, gde su oboje bili gosti, a nakon toga i zakažu ručak u restoranu. S obzirom na to da se spekuliše da su se između njih pojavile simpatije, evo šta Milan kaže o tome.

Samo smo se upoznali i to je to, ničega više nema između nas - rekao je kratko Milan.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Seka OBJAVILA INTIMNE FOTOGRAFIJE sa svojim suprugom, a onda je usledila lavina komentara!

D. B.

#Kristina Kockar

#Milan Stanković

#Rijaliti Zadruga

'